FANDOM


Tumblr ohu7qtJO5K1t5z3yho1 640

Aglar Mor, eller Svarta skrå som det i folkmun omnämns som, är ett centra för den Undre Världen och en högst aktiv svart marknad som handlar med allt vad man någonsin kan begära och kan betala för. Dess varor finner sig ofta raskt till betalande händer, var än i landet man befinner sig eller världen.

När man först lägger ögonen på den uråldriga och imponerande porten som växer sig ur bergets sida, så möts man av gnissel av de många frusna metallburar som hänger och dinglar vid brons slut. Ofta har lik frusit till is innan någon riktig förruttnelse satt fart men finns de i olika stadier som hälsar lyckosökare välkomna med öppna munnar och tomma ögon.

Det sägs att fåglar tar ögonen först, också att de säljs till högt pris fermenterade nere i marknaden för de som fått smak för rätten...

Bakom dess port som fortfarande används i skydd mot de lokala och aggressivt kallhuggna trollen från bergen, så hyses i gångar nedan ett skänkrum och samlingsrum i ett med diskreta som öppna vrår och balkar som mörka hörn. Allt fönsterlöst såklart, av uppenbara skäl och passande för de mer ljus- och dag-känsliga besökarna.

Orientering

Systerskapet

Handel

Moodboard

Information

Kategorier

Adel

Karaktärer

Platser

Ledare

Rykten

Länder

Raser

Alv

Drow

Goblin

Mörkeralv

Nattvandrare

Necaed

Orc

Skiftare

Tiefling

Grådvärg

Arketyper

Krigare

Magiker

Shaman

Missdådare

Spejare

Underhållare

OFF-INFO

Tips

Cut

Latest actiy


Pinterest board photo
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.